Sidor

onsdag 9 juni 2010

Henkke och Maddes gemensamma försök att blogga

De som följt Kostkurirens frammarsch har kanske märkt att inläggen varit få och synnerligen sporadiska. Nu tar kostkuriren uppehåll för att ge vika åt en ny fräsch blogg: Två vardagar och en gemensam.

Här får Madde hjälp av sin äkta man som kommer att blogga om sina påhitt på samma gång som Madde bloggar om sina guldkorn i vardagen. Förhoppningsvis blir inläggen fler och mer intressanta när man ibland kan få två olika rapporter om samma sak.

Till att börja med kommer Henkke att blogga mycket om sitt projekt att hjälpa svägerskan och hennes man med bastubygge. Målet: Att inviga bastun till midsommar. Mission impossible? Följ med bloggen och bilderna och avgör själva.

Madde jobbar under sommaren i köket på Pörkenäs lägergård och förser förhoppningsvis lägerdeltagare med mat som i bästa fall också är god. Målet: Att inte matförgifta någon...

Förutom dessa vardagsskildringar hoppas vi naturligtvis på lite små äventyr då och då. Så snart värmen infinner sig blir det nog en hel del turer ut till havs för att utforska skärgården på olika sätt. Nån kajakutflykt och vandring finns med i tankarna.

Sen hoppas vi kunna träffa så många kompisar som möjligt så hör av er alla som är i Jakobstadstrakten eller vill komma på besök eller bjuda oss på besök.

Vi ser fram emot en sommar med jobb, sol, hav, bad, mat, familj och vänner

Madde & Henkke

2 kommentarer:

Sara sa...

Heja heja!! och tjoohooo va skoj vi ska ha i sommar. Räknar ju kallt med att bli medbjuden på åtminstone en eller två turer ut till havet/på havet! :)

Saray sa...

Vad kul att ni prövar blogga tillsammans! Kan definitivt bli en riktig hit, ska bli kul att följa med! :)