Sidor

måndag 21 juni 2010

Carola på besök

Nu inleder vi midsommarveckan på Pörkenäs lägergård och förberedelserna inför Midsummer festival är i full gång. Maten börjar bli färdig planerad och varorna är beställda. Köket kommer att bjuda på mycket god mat samt pinfärska hembakta bakverk. Hoppas ni har vägarna förbi!

Någon annan som har vägarna förbi är Carola som är huvudartist på festivalen. I veckan skall en stor scen byggas för att få rum med alla artister och allt folk som förväntas komma. Just nu ser vädret ut att bli både varmt och vackert vilket kommer att göra Pörkenäs till den ultimata festivalplatsen. Solen kommer att stå högt på himlen under kvällen och glittra helt fantastiskt i havet som brusar upp mot klipporna. Det kommer att bli helt fantastiskt!


Under veckan får personalen passa på att njuta av andra goda ting som händer i veckan. Till exempel skall en hel del godispåsar blandas och för tillfället står godislådorna i personalmatsalen och fullkomligt inbjuder till smakprov. Här om dagen införde chefen obligatorisk provsmakning av samtliga sorter och för att vara på den säkra sidan var vi naturligtvis tvungna att smaka ur alla lådor även om det var samma sorter i flera lådor. Jag kan intyga att alla lådor är färska och att det kommer att bli mycket goda blandningar.

Undrar om vi måst provsmaka de nya Magnum sorterna också :)

Klicka här för mer info om festivalen.

Inga kommentarer: