Sidor

onsdag 19 november 2008

Fyllda Auberginer

Kvällens middag. Här kommer inget spikat recept utan lite inspiration.
Jag fyllde mina auberginer med en maletkött röra.
Gör ungefär så här :)

Skär auberginen i halvor. Skrapa bort innehållet så att auberginen blir ca en cm tjock på alla sidor. Salta auberginen på in- och utsidan. Stek innehållet i olivolja med lök och vitlök. Bryn sedan maletkött, och krydda enligt egen förmåga eller med butikens tacokrydda:) Vill man kan man tillsätta lite tomat och matlagningsgrädde. Fyll sedan auberginerna med köttfärsblandningen, riv på lite ost och grädda i 20-30 minuter tills den är mjuk och osten pyser. Servera med pasta och en god sallad.
Go kväll!

2 kommentarer:

Marie sa...

Ser jättegott ut! Snygg bild!

Martin sa...

Tjena cooling! er e goo?