Det fick bli korv i ugn men på annat vis tyckte jag. Googlade lite och hittade ett recept på Falukorv Provencale som så gott ut.
Först tog man falukorv och skivade den nästan ända ner.
I matlådan såg det om möjligt ännu mindrefestligt ut. Men det gör det ju alltid i matlåda. Inte ens Tomas mat ser lika festligt ut i matlåda. Fast till skillnad från mej så hade Tomas tänkt på det här med presentation och det faktum att maten inte ser så god ut i matlådan...
...så istället för en matlåda blev jag serverad min falukorv på en färgglad tallrik med hör och häpna SILVER BESTICK! *fusk*
Jaa, och maten var god också. Tomas hade försökt lyxa till falukorven genom att kalla skivorna för "Falukorvs tournedos". Kalla det vad man vill men det var fortfarande falukorv och ingen oxfilé direkt. Till falukorven serverades lite stekt potatis, broccoli och rödlök med kapris. Röran uppepå innehöll fetaost och tomat om jag inte minns helt helt fel.
1 kommentar:
Det är inte alla studerande som äter sin lunch av pappersfat med silverbestick! ;)
Skicka en kommentar